Blesruiters

Minikamp van De Blesruiters 2005
Vrijdagavond begon het minikamp. Om 6 uur werden we opgewacht en gingen we allemaal de spullen uitpakken. Na het uitpakken gingen we een menrit maken. Toen kwamen in een bak bij Kees de Jong en gingen we wat drinken en wat eten. We moesten nog even wachten, daarna gingen we een iets andere weg terug. We kwamen terug en werden we in groepen verdeeld. We gingen we een speurtocht doen en dat was heel leuk. We mochten op een paard rijden en die heette Olievijf Het was een lief paardje. Daarna kwamen we terug en toen gingen we ballonnen kapot trappen. Joyce en Milenka bleven, Joyce had Milenka’s ballon kapot getrapt en toen had Joyce gewonnen. Daarna gingen we nog hindernissen neerzetten en daar gingen we over heen springen. Daarna gingen we naar bed. De volgende ochtend werden we wakker, gingen we eten en toen weer zelf springen. In de middag gingen we tegen elkaar een parkoertje doe, daarna gingen we kur op muziek doen. Dat mocht je met z’n 2en of 3 of met 4 doen. Daarmee ging het heel goed en toen gingen we eigenlijk onder de sproeier, maar die deed het niet. Toen gingen we met bekertjes water gooien, dat was heel gezellig.Daarna gingen we afdrogen, inpakken en pannekoeken eten. Toen kwamen de ouders de kinderen ophalen. Willemijn, Marjolein, Wendy, Maika, Paulien, bedankt voor het leuke kamp.
Groetjes Milenka
Blesruiters datum kamp 2006
Na alles overwogen te hebben zijn we tot de conclusie gekomen om het kamp te laten plaatsvinden van zaterdag 5 t/m zaterdag 12 augustus 2006. Denken jullie ook nog aan de video middag op 25 september aanvang 15.00 uur. Ouders en belangstellenden zijn welkom.
De kampleiding.
Beste Blesruiters
A.s. vrijdag is het alweer springen voor de 3e onderlinge wedstrijd. We moeten echt om 7 uur starten met de eerste deelnemer omdat het vroeger donker wordt. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.
Cross deelnemers.
Zondag zijn de inschrijfformulieren voor de cross in het clubgebouw. Vanaf dan kan iedereen(van wie de instructie het goed vindt) zich opgeven, wel leesbaar invullen. Mocht je voor 9 oktober nog nieuwe ijzers nodig hebben denk aan de stiftgaten. Het belooft weer een heel spektakel te worden op de zondag met Bixie, Dressuur, Mennen enz, enz en Parade. Tot vrijdag of zondag bij de onderlinge wedstrijd. Zo, dat was het weer voor deze keer.
De groeten van Piet van der Mespel (secr)