Rabofietssponsortocht Stichting Amigos geslaagd

2500 km is goed voor € 481, !!
Ja, u leest het goed: € 481, krijgen wij uitgekeerd om voor ons project Ñandé Roga te Posadas in Argentinië een nieuwe naaimachine en de nodige toebehoren aan te schaffen. Een geweldig bedrag. De vrouwen van het naaiatelier zullen blij zijn dat hun oude naaimachine vervangen gaat worden. Ook gaan wij een nieuwe naaimachinetafel aanschaffen. Zie verdere informatie nog van Linda de Jong in de Dorpsketting van 29 augustus blz. 14.
Het was zaterdag 3 september fantastisch fietsweer. De zon liet nog lang op zich wachten, maar toen hij eenmaal de kracht had gekregen werd het een stralende dag. Vele fietsers zijn voor Stichting Amigos op pad gegaan. Wij willen hierbij iedereen hartelijk bedanken voor hun sportieve inzet. Mogen wij volgend jaar weer op u rekenen als de Rabobank deze dag organiseert?
Er waren schitterende routes uitgezet in ons mooie “Groene Hart”. Onderweg werden wij enorm verwend door de Rabobank medewerkers met koffie, soep en poffertjes. Wij lieten het ons goed smaken. Voor Stichting Amigos is er totaal 2500 km gefietst, wat resulteerde in het mooie bedrag van € 481,
Onze dank gaat uit aan diegene die ons geholpen hebben met “leenfietsen” en natuurlijk onze “fietsenmaker”.
Stichting Amigos zaterdag 17 september aanwezig bij de manifestatie
van Leidschendam Voorburg Leeft van 11.00 16.00 uur
Stichting Amigos gaat voor de eerste keer deelnemen aan deze manifestatie. Dit evenement wordt ook wel de uitmarkt voor Leidschendam, Voorburg en Stompwijk genoemd. Hier krijgen wij de gelegenheid, door middel van een stand, om ons te presenteren en informatie te verstrekken. Er is ook een open podium. Optredens zijn te verwachten van muziekverenigingen, dansgroepen, taekwondo enz. enz. De laatste berichten zijn dat er meer dan 40 organisaties meedoen. De locatie is op het grasveld achter het raadhuis van Leidschendam, parallel aan de J.S. Bachlaan. Opgelet: de Damlaan is deze dag afgesloten vanwege een culturele feestdag. Lees voor meer informatie de berichten in Het Krantje en de Leidschendammer en bij de gemeenteberichten. U bent allen welkom.
Namens Stichting Amigos, Lia de Jong Zwetsloot

P.S.: Klaverjasavond Stichting Amigos zaterdag 29 oktober 2005!!