Toernieuws T.C. Stompwijk

Een groot deel van Zuid Holland en Brabant stond onder water. Maar wij troffen het met het weer. 10 B leden aan de start voor de rit naar Nieuwkoop. Het begin van de rit was over de bekende wegen van Leiderdorp, Woubrugge, Rijnsater woude. Nog een ommetje via het Noorden. Daar had Willem voor ons een leuke nieuwe weg gevonden. Een prachtig pad tussen de koeien en vlaaien. Geen idee hoe het pad heette, maar noem het maar het koeienvlaaien pad. De meeste van ons zaten van boven tot onder onder de stront. Maar het was een prachtige omgeving. Met 45 km waren we toe aan koffie en een wasbeurt. De terugweg ging via Boskoop, Benthuizen, Stompwijk. Van de 10 stopten er maar 2in Stompwijk. De rest ging richting zijn eigen woonplaats. Met zo n 90 km was iedereen toe aan een grote wasbeurt.
Marianne de Mos