Balen

Bedankt voor het plaatsen van het verslag. Ik vind het alleen heel jammer dat het originele verslag niet is geplaatst. Het gaat hier om een verhaaltje van een kind van 8 jaar, dat haar stinkende best heeft zitten doen. Als je het terug leest in de DK is het op heel veel plaatsen aangepast en dat vind ik eigenlijk heel triest. Wat maakt het in vredesnaam uit hoe het is geschreven, het gaat om het idee. Volgens mij heeft er wel vaker zoiets in gestaan. Sorry, jullie doen heel goed werk, maar hier baal ik een beetje van.
Groeten, Rina v.d. Bosch

Hieronder de ongewijzigde versie

Minikamp van De Blesruiters 2005
Vrijdag avond begon het minikamp om 6 uur werden we opgewacht en toen gingen we allemaal de spullen uitpakken en toen na het uitpakken gingen we een menrit maken en toen kwamen in een bak bij kees de jong en toen gingen we wat drinken en wat eten en toen nog even wachten en toen gingen we een iets andere weg terug en toen we terug kwamen toen werden we in groepen verdeeld en toen gingen we een speurtocht doen en dat was heel leuk en toen mochten we op een paard rijden en die heten olievijf en het was een lief paardje en toen kwamen we terug en toen gingen we ballonnen kapot trappen en toen bleven joyce en milenka en toen had joyce milenka’s ballon kapot getrapt en toen had joyce gewonnen en daarna gingen we nog hindernissen neer zetten en daar gingen we over heen springen en daarna naar bed en de volgende ochtend werden we wakker en toen gingen we eten en toen weer zelf springen en toen in de middag gingen we tegen elkaar een parkoertje doen en toen in de middag gingen we kur op muziek doen dat mog je met ze 2 of 3 of met 4 doen en daar mee ging het heel goed en toen gingen we eigenlijk onder de sproeier maar die deed het niet en toen gingen we met bekertjes water gooien en dat was heel gezellig en toen gingen we afdrogen en toen inpakken en toen hebben we pannekoeken gegeten en toen kwamen de ouders de kinderen ophalen.
Willemijn marjolein wendy maika paulien bedankt voor het leuke kamp.
Groetjes milenka

Wij zijn gewend om de taalfouten eruit te halen, wilt u dit niet geef dan aan dat u een ongewijzigde versie wilt.