Bardancing The Limit

Afgelopen week!!!
Er is alweer een week verstreken sinds ons openings feest,wat gaat de tijd toch hard!! Toch was het ook dit afgelopen weekend weer heel erg druk en gezellig in Bardancing The Limit!! Vrijdag kwam er al heel gauw een hele hoop volk binnen!!! De stemming zat er dan ook gauw weer in, dit kwam ook wel een beetje door onze DJ’s, die samen met hun platenspelers de tent voorzagen van een heerlijk muziekje.
Ook de zondag was er een waar spektakel. Ondanks het dreigende weer kwamen ook op zondag veel mensen hun weekend afsluiten, en met succes. Ook werden gelijk even de nieuwe foto’s (Ja,ja er hangen echt nu al nieuwe foto’s) bekeken!!! Ook dit gaan wij het hele jaar volhouden. We gaan namelijk proberen iedere zondag foto’s te maken voor in het bord!!! Al met al was het dus weer een gezellig weekend waarin veel gefeest en gedanst is!!
Aankomende week
Helaas , helaas zijn we de aankomende week maar een keertje geopend, dat is uiteraard op de zondag!! En zoals jullie vast wel weten vanaf 19.00 uur. Dus we zien jullie allemaal de aankomende zondag weer verschijnen en tot die tijd een hele fijne werk\school week toegewenst, groeten en geluk
The Limit!!