B en W wandelen door Stompwijk

Woensdagmiddag 5 oktober gaan burgemeester Van Haersma Buma en wijkwethouder Beimers weer door Stompwijk wandelen. Het startpunt van de wandeling is het Dorpshuis. De burgemeester en de wijkwethouder drinken daar een kopje koffie alvorens de wijk in te trekken.
Prikbord op de website
Op de website van de gemeente www.leidschendam voorburg.nl is een prikbord geopend. U kunt daar boodschappen achterlaten voor de burgemeester of de wijkwethouder. Dit kan een aandachtspunt zijn voor de wandelingen maar u kunt ook een ‘burgerinitiatief’ aanbieden. Voorbeelden van burgerinitiatieven staan op de website vermeld.
De route
Start bij het Dorpshuis om 16.00 uur; de route loopt via Hazepad, Dotterbloem, Zwanebloem, Klaverblad, fietstunnel, Jan Koenenweg, Dr. van Noortstraat, Meerlaan, Van Santhorststraat, Van Raephorststraat, Akkermunt, Waterviolier en via het Hazepad naar het Dorpshuis.
Burgemeester op de ‘zeepkist’
Heeft u aan het einde van de wandeling nog vragen? Na afloop klimt de burgemeester in het Dorpshuis nog een kwartiertje op de ‘zeepkist’ om nog even na te praten.
Voor meer informatie kijk op of bel naar de afdeling Communicatie, telefoon (070) 300 9596. Een e mail sturen kan ook: communicatie@leidschendam voorburg.nl.