Bardancing The Limit

Afgelopen week
Het was weer een knallend eind van deze week, de afgelopen zondag. Onder het genot van een lekker drankje en muziekje kwamen veel mensen hun weekend afsluiten in The Limit!! Met succes, want het was weer een zeer gezellig feest. Het valt ons ook op dat de meesten tegenwoordig eerder komen en later weer naar huis gaan, pluspunt dus!!! Misschien hebben jullie het al gezien, maar er hingen zondag ook nieuwe foto’s in de lijst!! Even kijken dus!!
Proud to be “fout”
Over twee weekjes is het dan zo ver, een van de nieuwe feesten die jullie het aankomende seizoen kunnen verwachten, namelijk de: Proud to be Fout party.
Het is de bedoeling dat dit een verschrikkelijk maf feest wordt, kleed je dus goed fout aan!!! Degene die er het meest debielst bij loopt maakt kans op een mooie prijs!!! De Fout award!! Dus houd nu alvast de 22ste van oktober vrij om dit spetterende feest niet te missen. De aanvang van dit spektakel is om 21.00 uur en de entree is geheel gratis!!!
Aankomende week
Aankomende week zijn we twee keertjes geopend, namelijk de vrijdag vanaf 21.00 uur en de zondag vanaf 19.00 uur!! En aangezien het vakantie is, kan het vast geen kwaad om even een drankje te komen doen!! Dus tot aankomend weekend, we zien jullie hopelijk dan wel weer, en tot die tijd groeten en geluk

Bardancing the Limit