goed tehuis gezocht

GEZOCHT !!!!
Goed tehuis voor onze 2 katten Punky en Snoepy. Bij onze dochter is helaas een hevige allergie voor katten geconstateerd waardoor wij genoodzaakt zijn, om met pijn in ons hart, een ander huis voor ze te zoeken en afstand van ze te doen.Punky is een gecastreerde kater en is in juli 1993 op een boerderij geboren. We hebben hem van kleins af aan, eerst op een flat en later in een huis met een tuin. Hij loopt graag buiten en gaat zijn eigen gang.
Snoepy is een gesteriliseerde poes. We hebben haar uit het asiel gehaald en zij is bij ons sinds oktober 1995. Ze was op straat gevonden en is naar het asiel gebracht, daar is haar leeftijd geschat op ongeveer 1 jaar oud. Zij zit graag bij je en vindt het heerlijk om aangehaald te worden.
Kortom 2 schatten van katten die het verdienen om verder een goed leven te hebben. Daarom zijn wij dringend op zoek naar een nieuw huis voor ze. Uiteraard zijn ze gratis te verkrijgen.
Voor verdere inlichtingen Trudy Böttger 079 – 3624301 of 06 – 23796838