INTERNET – CURSUS voor absolute beginners

INTERNET CURSUS voor absolute beginners in bibliotheeklocaties Leidschendam en Voorburg.

Dit najaar organiseert Bibliotheek Leidschendam Voorburg op veler verzoek een aantal internetcursussen voor volwassenen.
Een internetintroductie in de bibliotheek bestaat uit een workshop van 2,5 uur. Er wordt gewerkt in een groep van maximaal vijf deelnemers. Alle internet workshops vinden plaats in de locaties Leidschendam en Voorburg van 9.30 12.00 uur.
Aan absolute beginners wordt uitgelegd en gedemonstreerd wat internet is en er is volop gelegenheid om zelf te surfen. De meest gebruikte mogelijkheden van internet worden behandeld. Er wordt aandacht besteed aan muis en toetsenbord, oefenen met browser en het zoeken naar informatie op diverse websites. Ook de zogenaamde zoekmachines komen aan de orde.
De deelnemers ontvangen een cursusmap, het bijbehorende boekje “Droogsurfen” waarin internetbegrippen worden uitgelegd én een bon om één uur gratis van internet gebruik te maken in de bibliotheek.
Cursusdata

* donderdag 3 november locatie Voorburg
* donderdag 10 november locatie Leidschendam
* donderdag 17 november locatie Voorburg
* donderdag 24 november locatie Leidschendam
* donderdag 1 december locatie Voorburg
* donderdag 8 december locatie Leidschendam
* donderdag 15 december locatie Voorburg

Kosten
€ 15,50 voor leners en € 17,50 voor niet leners van de bibliotheek (incl. koffie of thee)Locaties: Leidschendam, Fluitpolderplein 12, Voorburg, Koningin Julianalaan 57.