225 Kerstpakketten

Twee weken geleden liet ik u weten dat we met elkaar al 181 kerstpakketten bij elkaar hadden gebracht en dat de 200 misschien wel haalbaar zou zijn. U leest het goed, het werden er 225. Prachtig hè!!!!
Zaterdag hebben we de laatste 17 pakketten naar onze loods in Moerkapelle gebracht, waar ze direct op pallets werden gezet en a.s. woensdag worden ze in de trailer geladen. Namens de S.K.R. willen we iedereen bedanken.
De mensen die zelf een kerstpakket samen stelden, de mensen die boodschappen in de mand en bij ons thuis afgaven ( we hebben er zeker 10 pakketten van kunnen maken), mensen die ons geld gaven, de fam. Vollebregt voor de ruimte, waar we de pakketten konden maken en opslaan, de trappenmakerij voor het gebruik van de bus en Marja, Mike, Cindy, Bart, Rick en Fleur voor het helpen inpakken van de pakketten.
U met zijn allen hebben er voor gezorgd dat de mensen van 4 dorpen (650 gezinnen) in Roemenië op 7 en 8 november een prachtig kerstpakket krijgen d uitgereikt door de mensen van de S.K.R.
Dat moet u allen toch een fijn gevoel geven en ik verzeker u dat die mensen daar heel erg blij mee zullen zijn. Nogmaals onze dank
Bep en Theo v.d. Meer