Halloween feest Dormibella

Zaterdag 29 oktober: Halloween feest Dormibella
Aanstaande zaterdag 29 oktober is het griezelen geblazen in Dormibella. Dan is namelijk het jaarlijkse Halloween feest in jongerensociëteit Dormibella aan de Koningin Julianaweg 44 (KJ44) in Leidschendam.
Dormibella zal in de sfeer van griezelen zijn. De doden komen weer tot leven, weerwolven worden wakker, vampieren drinken bloed en geesten zullen dwalen. Kom griezelen en wees een griezel… Maak jezelf zo scary mogelijk en win misschien wel een griezelprijs.
Drescode : Griezelig
Dormibella is zaterdag 29 oktober open van 22.00 tot 02.00 uur en de entree is helemaal gratis! De deur sluit om 01.00 maar de bar blijft open tot een kwartier voor sluitingstijd. Meer informatie over Dormibella is te vinden op internet: www.dormibella.nl.