Van de redactie

Alle dozen papier zijn inmiddels verkocht. Hartelijk dank voor uw aanmelding. Het is echt prima papier voor de printer, dus u krijgt geen spijt. U heeft vanaf nu minder kans op blanco pagina’s, het blijft natuurlijk toch wel mogelijk dat er eentje tussendoor slipt. Volledige garantie kunnen we niet bieden.

Verder knoeien we de laatste weken nogal wat af, dit komt omdat we Bea missen. Ze geniet een aantal maandagavonden van een welverdiende rust. Dan moeten we het indelen zelf doen en het is ons nog geen enkele maandagavond gelukt. Telkens zijn we te zuinig en moeten we er een paar pagina’s bij zien te maken. Goed om te weten dat je eigenlijk niet gemist kan worden. Gelukkig hebben we Thea op de achterhand, maar zij moest het vandaag om gezondheidsredenen af laten weten.

Verder zou u mij en Leo gigantisch blij maken als we voor een aantal weken een hometrainer kunnen lenen. Leo is herstellende van zijn heupoperatie en kan wat droge fietsoefeningen gebruiken nu het weer onaantrekkelijker wordt en de herfstbladeren en de buien om je oren slaan. Verder zou u mij blij kunnen maken met oude witte lakens om spandoeken mee te maken. Graag even een belletje naar 071 5803061.

Verder willen we nog van de gelegenheid gebruik maken om Ruud en José te bedanken voor die overheerlijke schaal met bittergarnituur ter gelegenheid van ons 35 jarig bestaan. Dat was echt smullen.
Red. Petra