UITSLAG PLATVOETJE KLEURWEDSTRIJD BIBLIOTHEEK

Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek met als thema “De Toveracademie, boeken vol magie”, die in oktober werd gehouden, schreef bibliotheek Leidschendam Voorburg een kleurwedstrijd uit voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er zijn meer dan 300 kleurplaten (!) ingeleverd, die nu te zien zijn in de locaties van de bibliotheek. Totaal zijn er 11 prijswinnaars uitgekozen en hebben drie basisscholen een eervolle vermelding gekregen.
De winnaars van de 1e prijs krijgen het boek Platvoetje van Ingrid en Dieter Schubert; de winnaars van de 2e en 3e prijs krijgen een Platvoetje vingerpoppetje. De scholen met een eervolle vermelding krijgen een Platvoetje poster om in de klas op te hangen.
De winnaars in locatie Stompwijk zijn:
1e Prijs: Senna van Viegen (5 jaar);
2e Prijs: Cindy van Dorp (6 jaar)
3e Prijs: Gina Pijnacker (4 jaar)
Hartelijk gefeliciteerd met jullie prijs!
De prijzen kunnen worden afgehaald in de betreffende locatie van de bibliotheek. De tekeningen mogen nog even blijven hangen, zodat iedereen ze kan komen bewonderen. In de week van 14 november kan ieder kind zijn of haar tekening bij de bibliotheek ophalen. Tekeningen die niet zijn opgehaald zijn daarna eigendom van de bibliotheek.
Alle deelnemers heel hartelijk bedankt