Bardancing The Limit

Afgelopen weekend
We waren afgelopen weekend jammer genoeg maar een keertje open. Dat was zoals gewoonlijk de zondag. We waren zoals iedereen wel weet vanaf 19.00 uur geopend. We startten gelijk goed met ons wekelijks vrolijk uurtje. Alleen jammer dat veel mensen dit niet mee hebben gemaakt, want het werd namelijk een stuk later druk. Wat wij overigens erg jammer vonden. Wij hopen ook dat het aankomend weekend al eerder druk zal worden, zodat jullie dit niet hoeven te missen. Ondanks dat het wat later druk werd was het toch een zeer geslaagde avond en was het zeer druk. De sfeer zat er daardoor ook goed in en heeft iedereen zoals gewoonlijk zijn weekend weer goed afgesloten.
Foto’s
Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt hangen er nieuwe foto’s. Er zijn foto’s opgehangen van het knallende Proud To Be Fout feest en van afgelopen zondagen. Ook krijgen wij de laatste tijd de vraag of er al een site is waar foto’s vandaan gehaald kunnen worden. Daar word op dit moment aangewerkt. Zodat straks iedereen z’n foto’s van internet af kan halen.
Aankomend weekend
We zijn aankomend weekend vrijdag en zondag geopend. Vrijdag vanaf 9 uur en de zondag vanaf 7 uur. We hopen iedereen dan weer te zien. Wij hebben er ieder geval nu al weer zin in, tot die tijd groeten en geluk
The Limit