Twee acties Stompwijk 92

Het is inmiddels november, de maand voor een tweetal acties die onze vereniging gewoontegetrouw ook dit jaar wil organiseren.
Donateursactie
We hebben een trouw bestand aan donateurs. Elk jaar worden deze mensen uitgenodigd met hun geldelijke bijdrage onze vereniging financieel te steunen. Eind deze week hopen wij dit weer te doen. Op velerlei wijze probeert de vereniging haar huishoudboekje kloppend te houden, dit alles met het doel de sport in ons dorp voor een ieder betaalbaar te houden. In vergelijking met nabuurverenigingen zijn onze contributies nog steeds aan de relatief lage kant. De donatiegelden dragen hiertoe zeker bij, wij achten het een onmisbaar instrument om bovenstaand doel te kunnen blijven handhaven. In herinnering mogen wij ook roepen de vele leuke dingen die vanuit onze vereniging steeds voor alle kinderen worden georganiseerd. Het weekendkamp, survivalweekend en vele andere evenementen. Kortom, met uw geld wordt goed gedaan.
Wij stellen het op prijs uw donatiegeld – het bedrag is vrij – weer te mogen ontvangen en zeggen u hiervoor bij voorbaat dank.

Banketletteractie
Ook die zijn wij dit jaar weer voornemens te organiseren nu Sinterklaas weldra in ons land zal arriveren.De opzet is simpel: Als bedrijf of als particulier bestelt u via “Stompwijk ‘92” heerlijke banketletters, wij bestellen ze voor u en leveren ze thuis af. De kwaliteit is prima, de prijs is € 8,00, erg billijk denken wij. Een deel van de opbrengst vloeit toe naar onze vereniging. U steunt hiermee onze vereni ging. Zie ook het verhaal van de donatiegelden. Deze week zijn de bedrijven aangeschreven, een drietal weken heeft u de tijd uw opgave te doen. Ook particulieren kunnen zoals gezegd meedoen. Pak daartoe de telefoon of e mail naar javreeswijk@wanadoo.nl
Wij stellen het bijzonder op prijs indien u ook dit jaar weer meedoet.
Hans Vreeswijk, Secretaris “Stompwijk ‘92” Tel.071 5803259