Ijsclub weer naar Polen

IJsclub wederom uitgenodigd voor weekje in Polen

Op 27 februari kunnen wij met een groep kinderen naar zustergemeente Konstancin Jeziorna in Polen. We zijn daar al diverse malen te gast geweest en hebben we er een fantastische week gehad. In die week vindt in Warschau het internationale jeugdtoernooi om de Warschaucup plaats. Onze ijsclub is hiervoor weer uitgenodigd. Aan dit toernooi doen clubs uit de landen Wit Rusland, Oekraïne, Tsjechië en Polen mee. Onze club vertegenwoordigd dus Nederland, op zich al een hele eer. Maar kunnen wij ook nog wat betekenen tussen al de “jong oranjes” van die landen? Ja zeker, want in de afgelopen vier keer dat we hier aan meededen waren Tim Gareman, Femke Hilgersom, Marleen de Haas , Jimmy de Winter en Donny van Marwijk al succesvol.
Het meedoen aan deze, voor onze kinderen zo belangrijke wedstrijd, moet financieel voor een groot gedeelte gewaarborgd zijn. De kosten van de reis, welke met het vliegtuig zal gaan, zijn te hoog om de ouders daarmee volledig te belasten.
We zoeken nog sponsors om een gat te dichten. Dus geef talent de kans en als je als ondernemer, ijsclubliefhebber of wat dan ook je geroepen voelt om een donatie te doen voor deze talentjes, laat het mij even weten .
Er is natuurlijk niks mooier als sportlui uit onze eigen gemeente in Warschau strijden om de hoogste eer. Laat we erop hopen dat dit zal gaan lukken.
Verder zullen wij als gasten een programma afwerken waar diverse sporten in zijn verwerkt. Culturele zaken komen ook aan de orde en waarschijnlijk zullen we ook een paar dagen gaan skiën.
Een week vol met leuke sportieve bezigheden dus.

Wie mogen er mee? De keuze valt op kinderen in de leeftijd van 15 en 11 jaar zijn en junioren C of pupil zijn.Val je daar tussen, dan mag je mee. De groep mag niet groter dan 15 personen worden, waarvan drie begeleiders. Dus wie zich het eerste opgeeft heeft een plaatsje in de groep.Voor opgeven en meer informatie kun je mij bellen. Frans Oliehoek, 071 5802938