Voorspeelavond en najaarsconcert

Aanstaande vrijdag 25 november is het weer zo ver, dan zal de jaarlijkse voorspeelavond weer gehouden worden van de jeugdleden van fanfare Juliana. Alle leerlingen laten dan horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Zelfs de leerlingen die pas een paar maanden les hebben laten horen wat ze kunnen.
Ook het jeugdorkest treedt op met wat het de afgelopen maanden heeft ingestudeerd. 10 hele leuke stukjes komen voorbij, afgewisseld met solo s en duetten. Best wel spannend voor ons allemaal, zeker voor diegene die voor de 1e keer optreden. Maar als het publiek aanmoedigt en luistert dan scheelt dat een stuk. Dus: Kom allemaal! Het begint om 19.00 uur in het Dorpshuis en zal ongeveer een uurtje duren. Tot dan! Met muzikale groeten,
De jeugdleden van Fanfare Juliana
Najaarsconcert was een groot succes!
Afgelopen zondag hadden wij ons najaarsconcert, welke een groot succes was.
Ondanks dat sinterklaas net in het dorp was aangekomen, vonden veel mensen de weg naar de kerk, waar wij heel blij mee waren.
Piet Hilgersom heeft al veel najaarsconcerten meegespeeld, maar deze was toch wel bijzonder. Dit omdat hij al 60 jaar lid is en daarom werd hij gehuldigd. Gefeliciteerd Piet!
Nu kunnen we mensen persoonlijk gaan bedanken, maar dan heb je de kans dat je iemand gaat vergeten. Eén persoon willen we wel graag met name noemen en dat is Manus van het dorpshuis. Na afloop van ons concert was iedereen uitgenodigd om in het dorpshuis, onder het genot van een hapje en drankje, het concert na te bespreken. Dit was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hopen u tijdens onze volgende optreden weer te zien.
Fanfare Juliana