Flirtnight / Summerland

Bardancing Beatz We zijn er weer na 2 weken niet in de Dorpsketting te hebben gestaan. Twee weken geleden waren we op vrijdag open en hadden we als thema Flirtnight. Dit thema hadden we dit seizoen al een keer gehad en omdat het een succes was besloten we het nog is een keer te doen. De avond stond helemaal in het teken van flirten en sjansen. Bij binnenkomst kon je kiezen tussen 4 bandjes die allemaal een verschillende kleur hadden. Al die kleuren waren niet voor niks, want ze betekenden allemaal wat. De deuren waren open om 21:00 uur en niet lang daarna kwamen al de eerste klanten binnen. De avond verliep heel gezellig wat ook niet anders kan in de gezelligste bardancing van Nederland. Maar aan al die gezelligheid kwam toch weer een einde en gingen de deuren om 01:00 dicht. Ook hadden we een paar weken geleden op vrijdag Helemaal Hollands. Zoals het thema zegt stond de avond in het teken van muziek van eigen bodem. De Beatz hadden we versierd met mooie Nederlandse vlaggen en natuurlijk de Nederlandse muziek. De eerste klanten kwamen rond half 10 binnenlopen in het oranje en er kwamen er steeds meer en meer. De avond verliep weer helemaal perfect en gingen we rond een uurtje of 01:00 dicht.

Aanstaande vrijdag zijn we ook weer geopend en hebben we als thema Last Friday. Wil je je weekend weer gezellige inluiden en bijpraten over deze school/werkweek of gewoon een beetje over de eerste wedstrijden van het Wk praten. Ook kun je nog schuimpartykaarten kopen voor 25 juni. Niet al te lang wachten want ze zijn bijna op en dan kom je ook niet meer binnen. De deuren zullen rond een uurtje of 21:00u weer wijd open staan en gaan rond een uurtje of 01:00 weer langzaam dicht. Over 2 weken hebben we ook nog de Schuimparty. Dit is het allerlaatste feest van het seizoen voordat we de deuren dicht doen en even een zomerstop erin gaan gooien. De kaarten zijn € 5,00 per stuk en aan de deur (indien voorradig) € 7,50. Dit feest kan je natuurlijk niet missen omdat het beste, vetste en natste feest van het jaar is. Dit feest is vrijdag 25 juni vanaf 21:00 tot 01:00u.

Over 3 weken is natuurlijk Summerland. Dat zal in het eerste weekend van juli zijn. Alle artiesten zijn bekend gemaakt. Op zaterdagavond zullen namelijk Starkoo XL, De Sjonnies, Plork, De Aannemers en nog vele anderen optreden. Het enige is dat je wel een kaartje moeten hebben voor de zaterdagavond. De kaarten zijn € 13,50 per stuk en kunnen bij ons opgehaald worden. Wees wel snel want de kaarten zijn bijna allemaal weg. Er is ook natuurlijk nog zondagmiddag en zondagavond. Op zondagmiddag zal vanaf 13:00 tot 15:30 de kindermiddag plaatsvinden en daarna is het weer voor iedereen. De zondagavond zal geheel gratis zijn. Hopelijk zien we jullie allemaal vrijdag en nog een fijne werk/school week.

Groetjes.

Het Bestuur