Op 2 juli 2010 gaat juffrouw Zita met pensioen!

Vanaf 1964 heeft juffrouw Zita, met enkele onderbrekingen, met grote inzet voor de kinderen van de Maerten van den Veldeschool gewerkt. In totaal meer dan 30 jaar! Veel Stompwijkers hebben één of meerdere jaren bij haar in de klas gezeten.

Daarom willen we haar een mooi afscheid geven, waaraan ze nog lang kan terugdenken. En dat gaan we doen op woensdag 30 juni 2010. Wij halen juffrouw Zita woensdagochtend op feestelijke wijze in, waarna alle groepen haar, ieder op eigen wijze, zullen verrassen. Na afloop hiervan zullen ouders en ander belangstellenden in de gelegenheid gesteld worden om afscheid van haar te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.30 uur Ontvangst van juffrouw Zita en haar familie op het schoolplein.
  • 10.45 uur Alle groepen brengen juffrouw Zita een afscheidsgroet. (Bij droog weer vindt dit plaats op het schoolpein. Er is dan voldoende ruimte voor ouders en oud-leerlingen om hierbij aanwezig te zijn. Bij regen zullen wij uitwijken naar de speelzaal van de school. Hier is dan alleen plaats voor de leerlingen van de school.)
  • 12.00 uur Ouders, oud-leerlingen en andere belangstellenden kunnen afscheid nemen van juffrouw Zita onder het genot van een hapje en een drankje.

Hoewel juffrouw Zita tegenwoordig in Zoeterwoude woont, leest zij nog steeds trouw de Dorpsketting. Daarom willen wij niet teveel vertellen, maar het is zeker de moeite waard om de ontvangst op het schoolplein mee te maken.

De feestcommissie.