Verslag brommerrit van 6 juni jongstleden

Zondag 6 juni werd de Stompwijkse brommerrit weer verreden. `s Ochtends zag het weer er nog goed uit, maar de voorspellingen waren minder.

Tussen half 10 en 11 uur verzamelden zich zo`n 50 brommerliefhebbers. Om 11 uur vertrok de stoet voor een 70 km lange rit, die ging door de Meer en Geer via de noord A naar Gelderswoude. Richting de N11 door het spookverlaat naar Alphen, Zwammerdam,Bodegraven naar de koffie stop in Boskoop. Op de rooie hoek hebben we genoten van een heerlijk hap of drankje en zijn na een uurtje vertrokken via Waddinxveen., Moerkapelle, Benthuizen Zoeterwoude Stompwijk.

Na aankomst in Stompwijk begon het na een kwartier te regenen, dus we hadden veel geluk met het droge weer en het was onwijs gezellige rit en hebben nog na geborreld bij Ruud en José.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar.