Aankomend weekend: Stompwijk Summerland 2010

Het komt steeds dichterbij, het volledige programma is inmiddels bekend en ook bijna zeker is het prachtige weer tijdens dit festival. Met in het vooruitzicht temperaturen van 25 graden Celsius lijkt het dit jaar allemaal perfect op zijn plek te vallen voor de organisatie.

De laatste voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en woensdag zal er gestart worden met de opbouw van het driedaagse festival in Stompwijk. Op 2, 3 en 4 juli zullen er twee tenten en een plein worden gecreëerd waar verschillende bekende, maar ook regionale, bands hun optredens zullen verzorgen. Ondanks de economische crisis heeft de organisatie toch een vol programma kunnen neerzetten voor dit Stompwijkse festival. Het weekend zal op vrijdag 2 juli van start gaan met ‘Summerland on the Beatz’, een waar strandspektakel met alles erop en eraan. Deze avond is volledig uitverkocht dus dat belooft wat.

Vervolgens zullen de bezoekers op zaterdagavond 3 juli worden vermaakt in twee tenten en op één plein. Met artiesten als Plork en de Aannemers, De Sjonnies, The Darkraver, Starkoo XL en Ja dat zal belooft het dit jaar weer een groot feest worden. De kaarten voor deze avond zijn bijna uitverkocht.

Tenslotte wordt het weekend afgesloten op zondag 4 juli. Deze dag zal starten met de kindermiddag waar ook de kleinsten onder ons vermaakt worden aan de hand van een leuk programma speciaal voor kinderen. Hierna zullen rond de klok van 15.30 uur de eerste bands beginnen met spelen en wordt het feest compleet gemaakt door de bands Fragment, de Hekking B Band, Fool Speed Ahead, k-BENG en dj Billy the Klit.

Kaarten

Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor zaterdag 3 juli. De kaarten voor deze zaterdagavond zijn €13,50 en verkrijgbaar bij Café de Gouden Leeuw in Stompwijk en Café de Meester in Zoeterwoude. Tevens zijn er vanaf woensdag 30 juni kaarten verkrijgbaar op het festivalterrein bij Sportpark de Meerhorst. Voor de zondagmiddag/avond is de entree, net als voorgaande jaren, gratis. Voor meer informatie over Stompwijk Summerland 2010 kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.