Inschrijven nieuwe schaatsseizoen

Hoewel de zomer nog maar net echt officieel begonnen is, starten we nu toch al de inschrijving voor het nieuwe schaatsseizoen.

Dit lijkt ruim van te voren, maar met de naderende zomervakantie is deze termijn hard nodig om alles op tijd op orde te hebben.

Iedereen die het afgelopen seizoen een trainingsabonnement in Zoetermeer had, heeft via de mail al een nieuw inschrijfformulier ontvangen.

Je hoeft dus geen gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je in de Dorpsketting/website aantreft.

Wil je het komend seizoen voor het eerst gaan schaatsen dan kun je jezelf aanmelden door het inschrijfformulier dat je hier of op de website aantreft in te vullen en in te leveren.

De jeugdschaatslessen (t/m 14 jaar) vinden plaats op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de Silverdome te Zoetermeer. Het is ook komend seizoen weer mogelijk om vanaf 6 jaar onze lessen te gaan volgen.

Het inschrijfformulier, voorzien 2 recente pasfoto’s dient uiterlijk 18 juli a.s. ingeleverd te zijn bij Tom de Haas, Gonzagaruimte 45, 2728 NW Zoetermeer.

Terzijde:Uithof

Omdat de exploitanten van de Uithof eind mei het faillissement hebben aangevraagd is het op dit moment nog erg onzeker wat er met de Haagse ijsbaan gaat gebeuren. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een doorstart, maar niets is nog definitief. Dit houdt in dat we nu nog geen duidelijkheid hebben of en wanneer de Uithof weer open gaat. Alle Uithofschaatsers zijn hier inmiddels via de mail over ingelicht. De inschrijving voor de Uithof is dan ook voor onbepaalde tijd opgeschort. Zodra we meer weten, zullen we hier meteen mee gaan starten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

Tom de Haas (079 3315674) of
Frans Oliehoek (071 5802938)