KBO boottocht donderdag 2 september 2010

height=60 Donderdag 2 september gaat KBO Stompwijk samen met KBO Zoeterwoude weer varen met “Groene Hart Cruises”, er zijn 40 plaatsen beschikbaar voor de KBO Stompwijk.

Wij maken dit jaar een rondje Rotterdam, een zeer spectaculaire vaartocht met veel bezienswaardigheden langs de route, we passeren een aantal sluizen en ongeveer 20 bruggen, we varen over het Rijn – Schie kanaal richting Leidschendam – Voorburg, via Delft, naar Rotterdam waar we in de Waalhaven uitkomen. Hier komen we grote zeeschepen tegen die rondom ons heen varen, een belevenis apart. We varen onder de Alexander- en Brienenoordbrug door richting Gouda via de Gouwe, waar we in Alphen a/d Rijn via de Rijn weer in Leiden aan de Zijldijk afmeren.

De reis is inclusief koffie met gebak, en een lunch uit het handje met een paar consumpties.

Onderweg gaan we weer loten verkopen voor de grote loterij, altijd hilariteit: wie wint er?

De kosten per persoon bedragen € 39,– geen geld voor een dagje uit met deze prachtige overdekte cruise boot. De vertrektijd is dit jaar 08.30 uur vanaf de Zijldijk, inschepen vanaf 08.00 uur, er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Opgave voor deze mooie tocht bij Antoon v Santen, telefoon 071-5804342 of op de Soos.
(Graag contante betaling in overleg, en voor de twijfelaars opgave volgens binnenkomst, vol is vol.)

Het bestuur.