Stompwijk is een voetpad rijker

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan; het door vele Stompwijkers gewenste voetpad langs de Meerlaan richting Meer -en Geerweg ligt er nu toch echt. Dit stukje voetpad zorgt voor de veiligheid van de vele wandelaars die het “rondje polder” lopen.

De aanleg van dit voetpad was voor het CDA één van de punten om zich hard voor te maken tijdens de verkiezingen. Bij de wethouder is er op aangedrongen om hier werk van te maken. Tijdens de wervelende carnavalspeech in het gemeentehuis, hebben Prins Hans de Iste en Page Patricia ook voor dit fel begeerde voetpad gepleit. De Prins heeft hiervoor zelfs de eerste meter stoepstenen aangeboden.

Als CDA vinden wij het fijn dat dit stukje voetpad er nu ligt; Stompwijk is hierdoor weer een stukje veiliger geworden voor wandelaars.

Namens het CDA

Yvonne van Boheemen (gemeenteraadslid)