computercursus

Nog enkele plaatsen open voor de beginners en vervolg computercursus in het Dorpshuis.

Een enthousiast computerteam van vrijwilligers staat klaar om u te leren met een computer om te gaan. In de beginnerscursus leert u e-mailen en internetten en alles wat er komt kijken om met de computer aan de slag te gaan Het zijn 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Twijfel niet als u er niets van kunt, het is echt een cursus voor beginners. Velen gingen u voor en hebben er plezier van.

In de vervolgcursus leert u ook in 6 avonden de volgende onderwerpen: – Internet / e-mail werking en versturen van bijlagen – Veiligheid op internet (virusbescherming etc) – Gebruik van favorieten – Diverse webpagina’s bezoeken – Bekijken van filmpjes op internet – Chatten met MSN – Muziek afluisteren – Zoeken in Google – Installatie van programma’s.

Er zijn nog enkele plaatsen open. Informatie en aanmelding bij: Jetty Noordzij tel. 071-5802634 of info@dorpshuis-stompwijk.nl