Feest !!

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Het is een uitspraak die de familie Van der Salm aan de Meer en Geerweg goed in de oren geknoopt had. Afgelopen zaterdag was het feest. Met veel slingers.

08 – 09 – 10 was dochter Noëlle getrouwd met Patrick Zwaan. Maar 30 – 9 – 85 waren Theo en Kristel in het huwelijksbootje gestapt. Dus dat werd allemaal thuis gevierd. Een grote partytent, heel veel ballonnen en versiering en heel veel gasten om samen te toasten een heerlijk buffet te nuttigen. Twee stralende “bruiden” en bruidegoms niet te vergeten.

Het werd een aangenaam feest daar in de polder. Veel bijgepraat, zonder de gebruikelijke geluidsoverlast voor de oren. Met een overduidelijke spreekstalmeester, Ton Veenhof, schoonvader van Kristel: “Opstellen in rijen van vier.” Zelfs het weer werkte fantastisch mee. Theo, Kristel, Patrick en Noëlle: BEDANKT. En ook de geweldige spontane bediening.

Agnes van Boheemen- Vollebregt