Toerclub lekker gefietst

De “toch nog lekker gefietst-tocht”
Het zag er een beetje grijs uit toen de wekker afliep. Het had geregend, maar omdat het toen droog was besloot ik toch maar te gaan fietsen. Ik had al een paar keer verstek moeten laten gaan en dan wil je toch wel weer eens fietsen! Het was wel heel erg stil onderweg en ik zag geen andere toerclub-leden. Dat bleek ook wel bij T.C. toen ik ze nog op 2 handen kon tellen. Het werden er later in totaal 28! Onze groep bestond uit 2 x 2. We besloten niet naar Noordwijk te gaan maar dichter bij huis te blijven, namelijk het “Rieten Dak”. Via de Gammabrug naar Leidschenveen, Roeleveen, langs het Balijbos naar het centrum van Pijnacker en Delfgauw. Dan nog even het Delftse Hout meegenomen en op naar de koffie. Het was daar nog erg rustig, maar het is er goed toeven in de met ballonnen versierde serre. We waren net op tijd binnen want er vielen toen een paar flinke buien. Na de “verjaardag-koffie” toch maar met regenjasjes aan vertrokken. Het regende een beetje. maar bij Ypenburg ging het steeds harder en hebben we even staan schuilen onder een afdak. Via de kortste weg kwamen we al gauw bij het Duinwaterpad uit en konden de jasjes weer uit. Om 11.45u kwamen we met 40 km weer in Stompwijk aan.

Annie van Rijn

Zondag staat de RABO-sponsortocht op de kalender en willen we met de C leden (en andere liefhebbers) om 9.30 uur verzamelen bij Sporthal de Meerhorst in Stompwijk, om dan gezamenlijk de 60 km. route voor een goed doel te gaan fietsen.

Tot dan. Annie.

Voor de A (85km) en de B (80) staat de clubtocht naar Oudewater op het programma. Vertrek is voor weer om 8.30u vanaf Oostvlietweg 30.

Inmiddels is ook de feestavond aan het eind van het seizoen besproken. Op vrijdag 15 oktober kunnen we weer terecht bij Het Blesse Paard voor een heerlijke barbecue. Zet deze datum dus alvast in je agenda, de uitnodigingen volgen binnenkort.