Groep 8 en dierendag 2010

Heeft uw dier zin in dierendag?

Wij van groep 8 willen u helpen om uw dier de mooiste dag van zijn leven te geven . Wij gaan o.a. een wandeltocht houden. Wij verschonen ook de kattenbak en doen nog veel meer klusjes. Dit doen we op donderdag 30 september in de ochtend. Om uw dier alvast een beetje te verwennen voor dierendag. Wij doen deze verwennerij wel tegen betaling, maar de opbrengst gaat natuurlijk wel naar een superdoel ,namelijk de egelopvang in Zoetermeer. Ze redden daar zieke en verwaarloosde egels. U kunt uzelf (uw dier natuurlijk) opgeven op school in een schriftje dat in de hal hangt. Natuurlijk hangt er ook nog een uitleg. Het geld geeft u aan het kind dat voor u het klusje komt doen. U kunt ook contact opnemen met dit nummer:  071 5801667 ( vragen naar groep 8 of meester Richard ). Vergeet niet dat uw dier zijn verdiende dag krijgt. Ook vragen wij u om grote kranten en handdoeken mee te brengen naar school. Die gaan dan ook naar de egelopvang. Ze hebben ze daar hard nodig. De kranten zijn nodig om slaapzakken te vouwen voor de egels. En de handdoeken voor de hygiëne. Die kunt u inleveren in de hal van de school daar staat een oranje doos.

Wij zouden die graag voor vrijdag 1 oktober hebben,want we moeten nog dingen voorbereiden. Het geld, de handdoeken en de kranten worden 4 oktober op dierendag aan een vrijwilliger van de egelopvang gegeven. 

Alvast bedankt, Groeten van groep 8, Maerten van den Veldeschool