De Maerten van den Veldeschool sluit de kinderboekenweek feestelijk af.

Aan alles komt een eind, zo ook aan de kinderboekenweek.

Als afsluiting van ruim 2 weken werken rond het thema: “de grote tekententoonstelling” is er voor de kinderen van de Maerten van den Veldeschool een mooi programma samengesteld.

Dit jaar zijn niet alleen de kinderen van de partij, maar zijn ook ouders/ verzorgers en andere belangstellenden welkom.

De kinderen komen gewoon op vrijdag 15 oktober om 13.30 uur naar school. Van daar lopen wij gezamenlijk naar de sporthal. Daar trekken alle kinderen hun gymschoenen aan (meenemen dus!) Ouders/ verzorgers en andere belangstellenden zijn om 13.45 uur welkom op de tribune van de sporthal.

Eerst zullen we in spelvorm vaststellen wie het kinderboekenweekgeschenk het best gelezen heeft. In iedere groep is daarmee een leuke, toepasselijke prijs te winnen.

Daarna wordt groot en klein vermaakt door ….. (dat blijft nog een verrassing!).

Tenslotte zullen we de prijzen uitreiken van de grote posterwedstrijd.

Wij zijn benieuwd wie er allemaal naar de Pitch en Puttbaan in Leidschendam mogen om kennis te maken met de golfsport, of wie er met 4 personen door Coby van Boheemen per paard en wagen een rondrit door Vlietland mag maken. Of anders mag u misschien naar een voorstelling in theater Camuz.

Om 15.30 uur wordt de middag afgesloten en begint voor de school de herfstvakantie.