Kaartavond Stichting Amigos, 30 oktober 2010

Voor de kaartliefhebbers, die Stichting Amigos willen ondersteunen is het belangrijk om zaterdag 30 oktober vrij te houden. Voor de 7e keer organiseren wij alweer deze kaartavond. De meeste klaverjassers weten inmiddels ook ons systeem. Inschrijven per tafel, dus met vier familieleden, buurtjes, vrienden of kaartclub. Als u alleen bent en tóch wilt komen kaarten, dan bent u van harte welkom. Ter plekke vormen wij dan een gelegenheids clubje van vier kaarters. Het inschrijfgeld is € 2,50 per persoon. Zoals elk jaar zijn wij te gast in de kantine van Stompwijk ’92 op Sportpark “De Meerhorst”, Klaverblad 13 te Stompwijk. Inschrijven vanaf 19.30 uur en wij streven ernaar om 20.15 uur te beginnen met kaarten.

Deze nacht gaat de zomertijd weer over in de wintertijd. Wij willen dan ook van deze extra tijd gebruik maken en een promotie-DVD van Stichting Amigos laten zien. Misschien kunt u zich nog herinneren, dat Frans Oliehoek en Marga Stijnman vorig jaar op bezoek waren bij Linda in Bolivia. Toen hadden wij een skype-verbinding tot stand gebracht om even met elkaar live in beeld te zijn. In die periode heeft Frans filmopnames gemaakt van o.a. een interview met Linda en de directeur Marco. Ook ziet u vrijwilligers aan het werk en uiteraard de kinderen van het centrum. Daarvan heeft hij een DVD van 15 minuten gemaakt. Prachtig om te zien hoe bevlogen Linda daar aan het werk is met de kinderen van Centro Educativo Ñanta.

De opbrengst van de kaartavond komt geheel ten goede aan Centro Educativo Ñanta. In Bolivia zijn de gevolgen van de financiële crises waarschijnlijk nog groter ten opzichte van Nederland. Elke financiële gift is dan ook meer dan welkom.
Wij hopen op een mooie opkomst, dus kom kaarten voor het goede doel!

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot
Stichting Amigos
Voor info: telefoon 071-5802378