“Ladies Night in Het Blesse Paard was bij binnenkomst totaal veranderd in “Bazaar Beverwijk”.

Met een cocktail welkomstdrankje liepen de ladies de zaal binnen waar overal marktkramen stonden van vrouwelijke onderneemsters uit Stompwijk.

Klokslag 19:30 begon de demonstratie van Zumba (mix van fitnes en dans), het was gelijk feest! Deze muziek lokt je naar het Caribische gebied waar de Latijnse dansen salsa, samba, merengue en flamenco hun origine vinden. Sommige vrouwen begonnen de catwalk te beklimmen voor de Zumba! Wat gedurfd voor een uitverkochte Blesse Paard!”…….

Gevolgd door de demo van Lingerie van Chouette waarbij de kids -samen met de dames van Gerda Belt- de catwalk beklimmen om de nieuwste mode van exclusieve ondergoed te showen. De mannequins op de caltwalk werden verzorgd door Andrea’s Haarstudio en Studio Oase voor de make up.

Na de Zumba en lingerie show volgde er een rustgevend demonstratie van Tibetaanse klankschaalmassage.

Sexclusively gaf nog een korte uitleg over haar producten speciaal voor de dames met gevoel voor intieme fantasie.

Volop masseuses aanwezig op deze avond zoals Tini Lansbergen met haar praktijk voor massage.

De gekochte consumptiebonnen kon je verzilveren achter de bar voor drankjes en kleine hapjes die verzorgd werden door Het Blesse Paard.

Voor a.s. bruidsparen lagen vele voorbeeldalbums klaar om door te bladeren voor de grote dag. Tevens lagen er enkele voorbeeld kinderalbums van Fotografie Carmen.

Ook vrouwen die wel eens willen leren schilderen, konden zich op deze avond voor een cursus inschrijven bij schilderes Mawie.

Stichting Amigos en Pink Ribbon waren ook aanwezig zeg maar voor het goede doel.

Alle bloemversieringen in Het Blesse Paard werden verzorgd door Ingrid Verboon van Bloemsierkunst de “Passie”. Ingrid is eigenlijk op het idee gekomen van Ladies Night, waar verder alle vrouwelijke ondernemers uit Stompwijk hun eigen invulling aan gaven en zeker tot een groot succes!

Verder willen wij graag Alfons Beltmusic en IFP Verhuur bedanken voor het verzorgen van muziek, licht, geluid en de catwalk.

Alle bezoeksters bedankt Mede dank zij jullie werd Ladies Night een geslaagde avond!!!

Van Carmen. Dit is mijn aanvulling bij Ladies Night.
Ingrid bedankt voor het idee om in dit persbericht naar buiten toe kenbaar te maken dat iedereen het naar haar zin heeft gehad op deze avond!…(ondanks harde muziek!…hahahaha)