Wordt de Dorpsketting gelezen?

De redactie van www.stompwijk.nl vraagt zich geregeld af of de website wel wordt gebruikt. Nou, daarover hoeven we ons geen zorgen te maken. In de afgelopen maanden zijn de bijdragen op de website duizenden keren gelezen.

De redactie was vooral benieuwd naar de nieuwe manier van presenteren van de gedrukte De Dorpsketting. Iedere week wordt van De Dorpsketting ook een zogenaamde pdf-file gemaakt, die aan een aantal belangstellende wordt opgestuurd via de e-mail. En bovendien wordt de file ook aan geboden op de oude www.dorpsketting.nl.

Op de nieuwe website www.stompwijk.nl krijgt deze pdf-file een ander jasje. Een moderner jasje, met fraaiere layout en een mogelijkheid leuk door het blad heen te bladeren. En van die mogelijkheid om de dorpsketting te lezen wordt steeds vaker gebruik gemaakt.

Hieronder een plaatje van het gebruik van de nieuwe manier van De Dorpsketting lezen via www.stompwijk.nl. Tussen twee haakjes, De Dorpsketting nieuwe stijl is te vinden in menu Dorpsketting en dan Weekblad De Dorpsketting.

De iedere keer weer hogere piek bij een nieuwe Dorpsketting geeft aan dat er meer gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid. Maar je ziet trouwens ook dat oudere afleveringen gelezen blijven worden.

dorpskettinggebruik