KBO: ter informatie

Griepspuit
Dinsdag 9 november vanaf 16.30 uur kunnen KBO leden die Dokter Barendse als huisarts hebben, de griepspuit komen halen in het Dorpshuis. Vergeet niet uw persoonlijke oproep mee te brengen voor de administratie, zonder deze oproep wordt u niet geholpen.

Klaverjassen en rummicub spelen in Zoeterwoude
Donderdagmiddag 28 oktober vanaf 14.00 uur gaat KBO Stompwijk weer op visite bij KBO Zoeterwoude, we gaan dan weer klaverjassen en rummicub spelen met elkaar. Wij gaan er weer een gezellige middag van maken, er zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u niet eerder dan 13.45 uur aanwezig zijn, de inwoners van Emmaus zitten aan de maaltijd en willen deze in alle rust nuttigen, daarna moet de zaal nog ingericht worden.

Korting op uw Zorgverzekering.
Het bestuur heeft van Zorg Verzekeraar “Zorg en Zekerheid” bericht ontvangen dat de Korting op uw zorgpolis voor 2011 van KBO leden gehandhaafd blijft op 10 % voor de basis verzekering en 10% korting voor de aanvullende verzekering.
In deze dure tijd eindelijk is een goed bericht, houdt u wel de dekking van deze verzekeringen in de gaten. Er komen nog al wat verschuivingen aan in de bovengenoemde verzekeringen. Deze worden door onze regering vastgesteld en opgelegd.

Met vriendelijke groeten, het bestuur van KBO Stompwijk.