Het is weer bijna zo ver.. Halloween

Ik weet nog goed, het is bijna 10 jaar geleden.We hadden vrienden met hun kinderen op bezoek. Het was 31 oktober dus Halloween. Onze dochters hadden met de kinderen een film gezien,dat met Halloween de kinderen langs de deur gingen, en vroegen of ze dat ook mochten doen. Als ze maar netjes bleven, mochten ze gaan. Daar gingen ze met z’n viertjes. Ze kwamen toch nog met best wat veel snoepjes en koekjes thuis.

Het jaar erop gingen ze met de buurvriendjes en vriendinnetjes. Het is uitgegroeit tot een heel dorpsfeest en elk jaar komen er hele groepjes mooi verklede kinderen langs de deuren. Ik heb van Halloween 2007 nog foto’s staan van de kinderen die toen in de tuin kwamen. Op de site www.mijnalbum.nl. Als je dan naar Stomwijk zoekt en Halloween, kan je de foto’s zien.

Voor alle kindjes van Stompwijk een hele leuke HALLOWEEN avond, Debbie van Ooststroom