Kringloopwinkel “DE STAL” en het “Zwerversbal”.

Kringloopwinkel “DE STAL“ wil graag mee denken met de Carnaval op 13 november a.s. De Gaanders vieren dan de 11de van de 11de “Het Zwerversbal“.

Voor kleding, schoenen, mutsen, petten, rollen stof, bollen wol, sieraden en nog veel meer hebben wij in onze Stal heel veel voorradig, voor een zeer klein prijsje. Kom gerust even kijken of je ’n geschikte outfit kan vinden. Wij hebben een paskamer!

Onze openingstijden zijn:

  • Donderdagavond van 19.00 uur tot en met 21.00 uur
  • Zaterdag van 11.00 uur tot en met 14.00 uur

Oproep:

Wie heeft er nog spullen over die betrekking hebben op het zwerversbal bv. pruiken, smink enz. breng deze spullen zo snel mogelijk naar De Stal, evt. neerzetten op Huyssitterweg 12, onder het afdak bij de voordeur, dan kunnen deze spullen nog gebruikt worden.

Bij voorbaat hartelijke dank.