Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we 2 keertjes geopend, namelijk vrijdag en de zondag. Vrijdag hadden we als thema Dirty Beatz waar de lekkerste nummers door de DJ’s uit de speakers knalden. De deuren gingen om 21:00 open. Niet lang daarna kwamen de eerste mensen al binnen druppelen om van het weekend samen met ons en hun vrienden/vriendinnen in te luiden. De deuren sloten weer rond een uurtje of 01:00 na een gezellige avond. Zondag waren we ook weer ‘ns geopend om gezellig het weekend na te kunnen bespreken en om alvast plannen voor het volgend weekend te kunnen maken.

Gele Krattenfeest

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, namelijk een feest voor de wat oudere feestgangers. Het gele krattenfeest is aanstaande zaterdag en zal heel groots worden gevierd. De groene kratten die we nu kennen zullen alleen voor deze avond worden omgetoverd naar de oude vertrouwde gele kratten. We zullen ook de oude DJ’s die vroeger stonden de draaien achter de draaitafels terug zien en de oude barmannen zullen ook achter de bar staan. Ze kijken dan of ze nog net zo goed zijn als vroeger. De deuren zullen rond een uurtje 20:00 open staan en is iedereen welkom, alleen er zit wel een voorwaarden aan je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Mexican Night

Zoals je kunt lezen hebben we weer een Mexican Night ingepland. Deze avond zal volgende week zaterdag 6 november worde gehouden. We zullen een soort bier uit Mexico laten overvliegen om aan jullie laten proeven. Ook worden jullie bij aankomst onthaald met een lekker cadeautje. De entree zal geheel gratis zijn en de deuren zullen rond een uurtje of 21:00 open gaan.

Hier onder alvast een korte agenda voor de maand november:

zaterdag 6 november Mexican Night

Vrijdag 12 november Ladies Night

Zaterdag 20 november Back to the Special Flavours

Nog een fijne werk/school week toegewenst en tot snel in Bardancing Beatz!!!

Groetjes, het Bestuur