Handbalverslag

Stompwijk ’92 – Quintus

Afgelopen zondag speelden wij onze derde zaalwedstrijd van dit seizoen. Op het programma stond Quintus, een snelle en fanatieke ploeg. Met een nieuwe begeleidster (pechvogel Marleen met een gebroken vinger), een pupil van de week en coach José hadden wij de nodige support vanaf de bank. Met nog geen 12 seconden op de klok ging Ilse ongelukkig door haar enkel, gelukkig waren er enkele speelster van dames 2 achter de hand die ons team konden versterken. Het was even wennen aan het snelle spel van de tegenstander, maar we konden redelijk bij blijven. Angelique en Claire waren goed op dreef, dit resulteerde in een ruststand van 8-11. Verwacht werd dat de dames van Quintus het tempo de tweede helft omhoog zouden gooien en dit gebeurde ook. Ondanks het hoge tempo en strakke schoten konden we verdedigend de boel aardig dicht houden. Hun cirkelspeelster was minder goed bereikbaar door het goed afschermen en we konden meerder keren profiteren van overtal situaties. Enkele mooie ballen vlogen jammer genoeg na binnenkant paal weer het doel uit en dit eindigde uiteindelijk in een eindstand van 19-26. Wij willen graag de balsponsor, Elmeco, bedanken voor het sponsoren van de bal. Volgende week staat Unitas op het programma, wij spelen dan om 13.30 in Maasluis.