Missieveiling in Zoeterwoude

 

Dameskoor “Happy together” opent de 36e Missieveiling in Zoeterwoude

Dit jaar zal voor de 36e keer de zgn. Zoeterwoudse Missieveiling worden gehouden. De opbrengsten hiervan gaan volledig naar de werkgebieden, waar Zoeterwoudse missionarissen actief zijn (geweest). Maar ook gaat steeds meer naar hulpprojecten waar inwoners van Zoeterwoude of hun familie bij betrokken zijn. Steeds meer jongeren uit ons dorp en omgeving maken zich elders in wereld sterk voor opvang, onderwijs, gezondheidszorg en verzorging van mensen die in veel slechtere omstandigheden moeten leven als wij. De veiling zal plaatsvinden op 30 oktober a.s. in het Muziek Centrum aan de Schenkelweg. Om 19.00 uur zal een van de veilingmeesters de hamer ter handnemen om de kinderen op de kinderveiling gedurende een uur leuke (hebbe) dingetjes te verkopen. Na afloop hiervan dingt middels een  verloting  elk kind mee naar een MP-4 speler. 

Om 20.00 uur begin de ‘grote’ veiling welke geopend zal worden door een uitvoering van het dameskoor; “Happy together”. Dit eerste stuk zal worden geveild door Burgemeester Mevr. Bloemen.

Daarna komen er allerlei leuke, ludieke, oude, maar ook verrassende veilingstukken onder de hamer.

Een greep uit de stukken;

Een complete “Kolibri” zeilboot voor 4 personen, inclusief tuigage en zeil.

Een nagenoeg nieuwe (vouw) fiets met elektrische ondersteuning. De inmiddels beruchte M&O diners, welke in de Meester zullen worden opgediend en de Missiebus(reis) die dit jaar het thema heeft “Natuur – Nostalgie – Nassen” Verder de welbekende Zoeterwoudse boeren kazen én speciaal dit jaar een Sloepen(boot)-tocht op de Friesemeren welke wordt aangeboden door de combinatie v.d. Poel Installatie en Vaillant.

Ook Workshops schilderen van atelier P. Wolvers en volksdansen van Mevr. Vijverberg zijn op deze veiling te koop. Gegarandeerd voor elk wat wils.

De werkgroep nodigt u dan ook van harte uit voor deze gezellige avond, waarbij ook onze medemensen in 3e wereld weer op een financiële ruggensteun kunnen rekenen.

De kavellijst zal op 28 oktober op de site te zien zijn;  www.missieveiling-zoeterwoude.nl Ook kunt u een financiële steun direct op banknr. 3753 24100 storten.