Bardancing Beatz

Afgelopen weekend was er het Gele Krattenfeest bij ons in Bardancing Beatz en vond plaats op zaterdag 30 oktober. Dit feest was bedoeld voor de wat oudere feestgangers dus hadden we de leeftijd om naar binnen te gaan iets verhoogd naar 18+. De bierflesjes werden nu verkocht in de oude vertrouwde gele kratten. De deuren gingen om 20.00 uur open en gelijk kwamen al de eerste klanten binnen om gezellig weer is een drankje te kunnen doen waar zij vroeger uit gingen. We hadden speciaal voor dit feest weer de oude DJ’s van toen achter de draaitafels staan en ze maakten er weer een gezellig feestje van. Het was weer een gezellige avond waarin we weer veel bekende hebben gezien. De fotograaf heeft ook nog een paar foto’s genomen en die zijn weer terug te vinden op de website: www.beat-z.nl.

Dit weekend zijn we alweer 2x geopend en dat is op de zaterdag en de zondag. Op de zaterdag hebben we Mexican Night. Dit hadden we vorige seizoen ook al een paar keer. We zullen aan ons assortiment speciaal voor deze avond het volgende drankje gaan verkopen namelijk het Mexicaans bier Carona’s. We hebben het speciaal laten overvliegen uit Mexico. Dus trek je mooiste sombrero uit je kleerkast en kom gezellig met ons meefeesten. De deuren zullen om 21.00 uur wijd open staan en de entree is gratis. Ook zijn we weer op de zondag geopend en kan weer worden nagepraat over Mexican Night. De DJ’s zullen  weer de beste plaatjes aan elkaar mixen waarop er weer heerlijk kan worden gedanst.

Back to the Special Flavours Je zou nu wel denken wat is dit nou weer voor een naam voor een feest. Als je een  beetje Engels kent, lees je dat we weer terug gaan naar de speciale smaken. We gaan dan terug toen de breezers populair waren onder de tieners. Voor de mensen die nog niet weten wat breezers zijn hieronder een korte uitleg: breezer is een mixdrankje wat op de markt is gebracht door het bedrijf Bacardi, daarom heten ze eigenlijk ook Bacardi Breezer, maar kortweg Breezer ligt lekkerder in de mond. Dit feest zal worden gehouden op zaterdag 20 november. Nog een fijne school/werk-week  en tot zaterdag!!!!Vriendelijke groeten.

Het Bestuur