Veiling en rommelmarkt fanfare Juliana

Op 20 november aanstaande staan onze 2 jaarlijkse veiling en rommelmarkt weer op het programma. Deze zullen beide gehouden worden in het Dorpshuis. Zoals u van ons gewend bent zullen wij ‘s middags beginnen met de rommelmarkt. Die duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Op de rommelmarkt is voor elk wat wils. Natuurlijk zijn er weer heel veel leuke spulletjes voor een prikkie te koop. Ook zal er een grabbelton zijn speciaal voor de kleintjes, kun je een cakeje versieren en zal het rad van fortuin de hele middag draaien. Tijdens de rommelmarkt zullen ook de veilingkavels al grotendeels te bezichtigen zijn.

’s Avonds zal om 20.00 uur onze o zo gezellige veiling van start gaan. Onze vaste sponsors zijn inmiddels benaderd en daar zijn al een aantal zeer interessante veilingitems uit naar voren gekomen Bijzonder aan deze avond zal zijn dat een aantal speciaal door ‘de Stal’ geselecteerde items geveild zullen worden. De opbrengst van deze items zal volledig ten goede komen aan de restauratie van de kerk. Met deze veilingavond bereikt u dus 2 goede doelen in 1 keer! Heeft u nog spullen beschikbaar voor onze rommelmarkt of de veiling, kom deze dan op zaterdagochtend 20 november vanaf 10.00 uur naar het Dorpshuis brengen. Bent u zelf niet in de gelegenheid deze spullen te komen brengen stuur dan een mail naar fanfarejuliana@hotmail.com of neem contact op met een van onze leden, dan kunnen wij de spullen op komen halen. Hopelijk tot zaterdag 20 november op de rommelmarkt en/of de veiling!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana.