Zaterdag gaat het gebeuren

Zaterdag 13 november gaat het gebeuren!!

Dan wordt eindelijk bekend wie Prins Hans en Page Patricia op gaan volgen. Deze avond staat totaal in het teken van “Het Zwerversbal”. We zijn natuurlijk allemaal hartstikke benieuwd wie nou eigenlijk het stokje over gaan nemen van Prins Hans en Page Patricia. Wij hebben al een paar uiteenlopende namen gehoord maar wij van de redactie staan ook nog voor een groot raadsel. Er zijn maar een paar mensen die het weten maar die houden verstandig hun mond dicht. Zo blijft het natuurlijk voor iedereen een verrassing. Ook voor Prins Hans belooft dit een leuke avond te worden. Want hij wordt getest of hij wel aan de strenge eisen van de Oud-Prinsenkorps voldoet. Het nieuwe motto voor het carnavalsseizoen is zoals jullie allen denk wel ergens gehoord of gelezen hebben : “We gaan naar Rio “.

Dit jaar worden de kaarten alleen aan de deur verkocht. Vanaf 21.00 uur bent u allen van harte welkom.

Hier nog wat data:

Zaterdag 13 nov: Openingsavond thema: “Het Zwerversbal’’

Zaterdag 8 en zondag 9  jan: Gaandersboekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 22 jan : Gaanders Dance Night

Zaterdagavond 12 feb: Carnaval met motto: De Gaanders gaan naar Rio !!!

Zaterdag 5 mrt: Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders