Afscheid wijkcontactpersoon

Tijdens de onlangs gehouden vergadering hebben we afscheid genomen van Mw. Riet v.d. Ham. Zij en haar man zijn verhuisd naar Leidschendam en dan valt het niet meer te combineren. Riet heeft het wijkcontactwerk in 1993 opgezet met o.a. Pastoor Ammerlaan en heel veel betekend voor de parochie. Het is te veel om alles op te noemen maar een paar dingen zijn het toch wel waard om vermeld te worden. Zo heeft zij zich heel sterk gemaakt voor de Kerstonbijten in “De Gouden Leeuw”, gezinsvieringen, wijkavonden, doop-groepen, cursussen, bijbelavonden enz. Het kringwerk heeft ze opgestart en ze heeft veel werk verzet om het monumentje voor ongedoopte kinderen geplaatst te krijgen. In al die jaren heeft ze veel bezoekjes afgelegd bij jubilea, zieken en nabestaanden. We hebben haar werk zeer gewaardeerd en haar hartelijk bedankt en een passend cadeau aangeboden. We hopen dat ze nog vele jaren mogen genieten van hun mooie appartement. Haar wijk wordt overgenomen door Mw. Corrie Luk, Dr. van Noortstraat 13c, tel. 071-5802787 dan kunt u dit veranderen in uw parochiegids.