Bardancing Beatz

 
Afgelopen weekend
Afgelopen weekend waren we maar een keertje geopend en dat was natuurlijk op de zondag. Hier kon weer heerlijk nagepraat worden over het weekend en hoe veel we zin weer hadden in het aankomende school/werk week.

Aankomend weekend Aanstaande weekend zijn we 2x geopend. We hebben op de zaterdag Back to the Special Flavours. Het thema zet jullie misschien aan het denken van wat houd het nou allemaal in? We gaan gewoon terug in de tijd waarneer de Breezers werden verkocht en nog heel populair waren. Dus heb je nou nog nooit een Breezer op en wil je dat wel is een keer proberen dan moet je er a.s. zaterdag gewoon bij zijn. We zullen 3 verschillende smaken verkopen en dat zijn: Cranberry, Pineapple en natuurlijk Orange. De DJ’s zullen ook weer de beste hit van nu en het afgelopen jaren in de cd spelers gooien waar dan weer lekker op gedanst kan worden. We zullen deze avond om 21:00 beginnen en de entree is gratis!

Sinterklaasfeest Afgelopen zaterdag was het daar weer zover, de goed heilig man is weer in het land! Dus zet die schoenen maar weer neer en hopen dat je er de volgende dag er iets in zit. Maar de sint komt ook bij Beatz langs! Op zaterdag 4 december zal hij even langs wippen om even te kijken of alles nog goed gaat met de jongens en misschien heeft hij wel wat leuks mee gebracht. Nog een fijne school/werkweek en tot a.s. zaterdag!!                                                                                                                          Het bestuur

Zaterdag 4 december: Sinterklaasfeest

Vrijdag 17 december: Tuintje Party

Zaterdag 25 december: Kerstfeest

Vrijdag 31 december: Oud en Nieuw