Fanfare Juliana houdt veiling en rommelmarkt!

   Mis het niet! Aanstaande zaterdag 20 november houdt Fanfare Juliana haar twee jaarlijkse fanfare veiling weer!  Vanaf 20.00 uur zullen er hele leuke items per op bod geveild worden. Natuurlijk zal ook deze keer onze speciale veilingmeester Hans Lelieveld deze belangrijke taak op zich nemen.  De meeste items voor de veiling zijn ook deze keer weer gesponsord door onze vaste sponsors. Dit jaar zullen er ook een aantal door  ‘de Stal’  geselecteerde items geveild worden speciaal voor de restauratie van de kerk. Voorafgaand aan de veiling zullen wij een rommelmarkt houden ( van 15.00-17.00 uur) speciaal voor de wat kleinere spulletjes. Glazen, kopjes,borden, speelgoed, knuffels en alle andere dingen die je kunt verwachten op een rommelmarkt zullen deze middag ook in het dorpshuis aanwezig  zijn.  Zij zullen te koop zijn voor een klein prijsje! Ook zal het rad van fortuin u misschien wel het geluk van een leuk gewonnen boek, of een plantenbakje gunnen. Voor de kleintjes is het onderdeel cakejes versieren ook dit jaar weer speciaal aanwezig.

Zoals gewoonlijk komen de opbrengsten van de veiling en de rommelmarkt weer ten goede aan de opleiding voor de jeugdige muzikanten van Fanfare Juliana en het onderhoud en de aanschaf van nieuwe instrumenten.

Heeft u nog spullen voor de rommelmarkt of veiling?! Kom deze dan zaterdag ochtend vanaf 10.00 uur naar het dorpshuis brengen. Bent u niet in de gelegenheid de spullen te komen brengen stuur dan een mail naar fanfarejuliana@hotmail.com of bel zaterdag ochtend naar 0653905466 dan kunnen wij de spullen komen halen.