Attentie Attentie !!!

Donderdagavond jl. is er bij ons in ons nieuwe stulpje ingebroken. Dit is tussen 16.45 uur en 19.30 uur gebeurd. Daar er een aantal dingen is ontvreemd die voor ons niet in waarde zijn uit te drukken, hopen wij dat er iemand iets ‘vreemds of verdachts’ heeft gezien in de omgeving van de Van Santhortstraat, Van Reaphorststraat en/of de Meerlaan. Het boevengilde is over het slootje naast ons huis gesprongen, hebben hun slag geslagen, en weer over de sloot ons terrein verlaten. De enige manier om dan uit de wijk te komen is dus via de Van Santhorststraat of de Van Reaphorststraat. Dus als U iets gezien heeft wat er iets mee te maken zou kunnen hebben neemt U dan alstublieft contact met ons op, alles wordt discreet behandeld.Alvast bedankt voor Uw medewerking. Marianne Ammerlaan en Ernie Klijn, Meerlaan 37, tel. 06 51629008