prins Wim en page Margret

 Prins Wim de 3e en Page Margret zijn het geworden!!!

Het is bekend!! Prins Wim de 3de en Page Margret zijn de opvolgers van Prins Hans en Page Patricia. Afgelopen zaterdag op 13 november tijdens het “Zwerversbal” bal is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Prins en Page zijn voor het carnavalsseizoen 2010/2011. Dit werd gevierd met een overheerlijke taart van bakker Wesseling uit Leidschendam. Tijdens een spetterend openingsbal zijn Prins  Wim de Groot, Page Margret Vurens en Opper Ronald van Nierop geïnstalleerd.

De avond begon rond 22.00 uur toen er 2 nieuwe Raad van Elf leden werden geïnstalleerd, nieuw in de raad zijn Bob Hulsman en Ben Vogelaar. Zij hebben de cape en steek overgenomen van Paul van Santen, John van Marwijk en Piet Olyhoek. Prins Wim kreeg natuurlijk eerst de cape omgehangen en daarna de steek op en moest toen de proclamatie voorlezen voordat hij en Page Margret het scepter mogen gaan zwaaien.

Tijdens deze avond kon je duidelijk zien dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om hun meest zwerversachtigste kleding  aan te doen. De jury kwam uiteindelijk na veel overleg bij de volgende winnaars uit:

Bij de mannen: Adrie van Santen

Bij de vrouwen: Anja Groenewegen

Bij de groepen: De Booming groep

Oud Prins Hans is tijdens een prachtige show, in elkaar gezet door de Oud Prinsen, afgevoerd en behoort nu tot de het Oud Prinsengarde. Het was één grote smeerboel tijdens de vragen die hij op zich kreeg afgevuurd. Oud Prins Hans zag er echt niet uit.

Hier nog wat data :       

Zaterdag 8 en zondag 9 januari: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 22 januari: Gaanders Dance Night

Zaterdag 12 februari: Carnaval met motto: De Gaanders gaan naar Rio !!!

Zaterdag   5 maart: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders