Velo 2 tegen Stompwijk ’92 1

  Afgelopen zondag moesten wij in Wateringen tegen Velo 2 spelen. Dit team zijn we in de buiten- competitie ook tegen gekomen en die wedstrijd hadden we gewonnen. Het  beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. We begonnen de wedstrijd slap, waardoor we binnen de kortste keren met 3-0 achter stonden. Het midden van Velo 2 was op dreef. En wij hadden er moeite mee om de middenspeelsters en de cirkel vast te zetten. Dit zorgde voor een stand van 8-3. Maar de laatste tien minuten van de eerste helft wisten we ons spel te verbeteren. Met een paar mooie goals, van onder anderen Angelique, kwamen we terug in de wedstrijd. We gingen de rust in met een stand van 10-7. Door onze sterke eindspurt van de eerste helft begonnen we na rust vol goede moed. Het ging gelijk op en verschillende keren was het verschil nog maar twee punten. De laatste tien minuten van de wedstrijd werden aan beide teams verschillende keren twee-minuten straffen uitgedeeld. Op een gegeven moment stonden we voor een korte tijd met nog vier spelers tegenover zes speelsters van Velo. Helaas waren we niet in staat om de wedstrijd te kantelen. Met nog twee mooie goals in de slotfase van Ilse, die sinds haar enkelblessure weer voor het eerst speelde, eindigde deze wedstrijd met een stand van 19-15 in het voordeel van Velo2.