VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap

                                                                                                                                

 Donderdagavond 18 november tussen 20.00 uur en 21.00 uur zullen alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 36 deelnemende teams.  De verwachting is dat we het aantal ruimschoots gaan bereiken, dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Graag wil ik even stilstaan bij het volgende. Wij, als organisatie, hebben besloten tot aanpassing over te gaan van de regelgeving voor het inschrijven van deelnemers. Er is een nieuwe leeftijdsgrens bepaald. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 20 februari 1994 geboren moet zijn. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi.  Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 8 spelers(aanbeveling 10). Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan; dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Verder kan bij inschrijving worden aangegeven op welke avond men bij voorkeur niet wil spelen. Tot slot dient een deelnemerslijst te zijn voorzien van het inschrijfgeld: €60,-. De deelnemerslijst vindt u terug in het clubblad en op de avond van inschrijving in de kantine van Stompwijk’92.  Martijn Oudshoorn VV/ZZ