Bardancing Beatz

 

Afgelopen weekend

Afgelopen zaterdag hadden we het feest Back to the Special Flavours!!! Het was een geslaagd feest waar weer veel gezelligheid bij was. We hadden speciaal voor dit feest de breezers in ons assortiment gedaan. Ze vielen goed in de smaak en vlogen als warme broodjes over de bar. De deuren waren om 21:00 geopend en gelijk waren de eerste klanten al binnen. Niet al lang daarna stonde de kelder weer lekker vol en werd er weer lekker gedanst op de nummer van onze DJ’s. Naarmate de avond vorderde werd het ook steeds gezelliger, maar aan elke avond komt er een einde en dat was helaas met deze avond niet anders. Onze fotograaf heeft ook nog een paar foto’s gemaakt en die zijn terug te vinden op onze website: www.beat-z.nl Afgelopen zondag waren we zoals altijd geopend. Hier werd weer lekker na gepraat over het feest en werd er al weer een beetje gekeken naar het volgende feest.

Aankomendweekend                                                                                                                                                                                          Dit weekend zullen we helaas maar een keertje geopend zijn en dat zal zijn op de zondag. De deuren zullen om 16:00 open gaan. Je kan terugblikken op de afgelopen week en alvast plannen maken voor het volgende weekend.

 Sinterklaasfeest                                                                                                                                                                                 Nu de sint sinds zondag ook in stompwijk is gearriveerd komt hij op zaterdag 4 december een bezoekje aan onze kelder brengen. Hij komt een kijkje nemen of wij ons allemaal hebben gedragen. Misschien dat hij een van jullie wel naar voren roept om je verhaal te doen, maar dan krijg je ook zoals altijd een leuk cadeau van de goed heilig man. De deuren zullen rond 21:00uopen gaan en de entree is geheel allemaal op de sint zijn kosten.

 Tuintje Party                                                                                                                                                                             

Tuintje party zit er ook weer binnenkort aan te komen! Na het succes van vorig jaar en vele goede complimenten  te hebben gehad hebben we besloten om het nog is een keer te houden. We toveren dan Beatz helemaal om in een mooie tuin. Dit feest zal gehouden worden op vrijdag 17 december 2010. Voor verdere informatie houdt de site in de gaten en elke week ons stukje in de dorpsketting. Nog een fijne school/werk week.

Groeten, Het bestuur

Zaterdag 4 december: Sinterklaasfeest
Vrijdag 17 december: Tuintje Party
Zaterdag 25 december: Kerstfeest
Vrijdag 31 december: Oud en Nieuw