KBO Kerstviering

 

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk 

KBO Kerstviering 21 december 2010 

Dinsdag 21 december viert de KBO, traditiegetrouw de Kerstviering. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Blesse Paard, die zorgt voor een speciaal arrangement voor de KBO leden van Stompwijk en omgeving. De nieuwe beheerders hebben met het bestuur van de KBO weer een overheerlijk menu samengesteld.

 Het programma bestaat o.a. uit:  

Wij openen de dag om 10.00 uur met een kerstviering in het Dorpshuis ondersteund door het parochiekoor, de voorganger is pastor Marianne Hoogervorst.Daarna gaan wij naar het Blesse Paard voor de koffie met gebak en aperitief naar keuze. Hierna gaan wij aan tafel voor het uitgebreide 6 gangen diner. 

Het voorgerecht bestaat uit Ardennerham met meloen en stokbrood met kruidenboter.  Hierna volgt Cappuccino van bouillon, met daarna Sroppino, iets aparts. Als hoofdgerecht wordt er varkenshaas met champignonroomsaus opgediend, met verschillende groentes, gebakken aardappeltjes en frites. Hierna volgt ijs met advocaat en slagroom, met als afsluiter koffie met bonbons en likeur.

 Zowaar het kan niet gekker, dit alles voor € 45,– per persoon, opgave bij Antoon v Santen.

Telefoon 071-5804342, betaling per bank t.n.v. KBO Stompwijk, raborekening 375349243.  Of contant, bij bovengenoemd persoon. Opgave in volgorde van binnenkomst en vol is vol.  

Afmeldingen voor dit en andere evenementen moet vanaf nu schriftelijk gebeuren bij bovengenoemd persoon tot een week voor dat het evenement plaats vindt, bij overschrijding kan geen terugbetaling meer plaats vinden.

 Het bestuur wenst u een fijne kerstviering toe.

 Let op de KBO berichtgeving van de DK 29-11-10 !